Nejnovější recenze ze sekce Cyklotrenažéry

Přidáno: 10. listopadu 2020

Doporučuje produkt
  • splnil očekávání, vše funguje jak má

Přidáno: 10. listopadu 2020

• tichý

Ověřený zákazník Duvlan.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 9. listopadu 2020

Zakoupeno v Duvlan.cz

Doporučuje produkt

Na vyšku 180 a výš to zrovna moc není, ale přes zimu na to domácí žvýkání to asi bude stačit

Ověřený zákazník Duvlan.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 8. listopadu 2020

Zakoupeno v Duvlan.cz

• cena

Přidáno: 6. listopadu 2020

Doporučuje produkt
  • jednoduché, skladné, dobrá cena
  • zátěž se dostatečně mění převody na kole
  • nastaveno na silničku a max.krajní poloha válce pro 26" pevňák

Pro trénink obou kol by se hodil ještě jeden přední válec pro 26" a krátká propojovací guma k jeho odvalování. Válce mají řemeničku na obou krajích válců.

dr_win dr_win

Přidáno: 4. listopadu 2020

Doporučuje produkt

Zatim mam jen kratce a je to moje prvni zkusenost se smart trenazerem. Takze nemohu dat dukladnou recenzi. Toto je jen informace pro pripadne zajemce na co si dat pozor.

Vyrobek vypada velmi solidne a verim, ze bude splnovat svuj ucel dobre. Zatim jsem narazil na tri mrzutosti:

1. sada dodavanych konverznich naboju neobsahuje naboj pro pruchozi osu 148x12, je kompatibilni se 142x12 - toto jsem osobne overil na dvou svych kolech. Jedno mam 148 a druhe 142. Pro 148 je nutne dokoupit naboj separatne. Googli: "E-THRU 148x12".

2. hodilo by se mi po treningu kolo zvednout do vertikalni polohy o 90 stupnu a idealne oprit riditkama o stenu - aby tolik nezavazelo. Nechci ho sundavat z trenazeru nebo nedejboze cely trenazer s kolem nekam posunovat. Bohuzel inzenyri v elite na tuto moznost asi nemysleli, takze je mozne kolo zvednout jen castecne, rekl bych do 60st.

3. aplikace e-training pro iOS je asi jeste hodne nedopecena. Pusobi na me, ze ji delali amateri. Napriklad mi nefunguje kalibrace. Trenazer nebo aplikace neumi zdetekovat konec faze, kdy mam prestat slapat a nechat setrvacnik dobehnout. Toto se mi deje s updatem firmwaru na v tuto chvili nejnovejsi verzi 71. Trochu jsem googlil a nejsem sam, kdo ma s timto problemy. Ale lidi doporucuji ruzne nahodne veci, ktere jsem jeste nemel cas sam vyzkouset. Kazdopadne veci jako tato kazi prvni dojem z trenazeru.

Spokey KATANA

Spokey KATANA

Ověřený zákazník PT Servis Ověřený zákazník

Přidáno: 4. listopadu 2020

Zakoupeno v PT Servis

Doporučuje produkt
  • Spousta zábavy pro celou rodinu
  • Za ty peníze super
  • pro dvoumetrový čahouny to asi úplně není, ale v případě potřeby by se dalo určitě lehce doladit...

Přidáno: 3. listopadu 2020

• stabilita
  • instalovaná kazeta
  • relativně tichý
  • aplikace My-E training není úplně povedená v porovnání s Tacx

Přidáno: 2. listopadu 2020

Doporučuje produkt

Kvalitni rotoped, ktery se vyrovna modernim rotopedum v posilovnach a fitness centrech. Ja i moje pritelkyne jsme byvali vykonostni sportovci, a oba kolo hodnotime velice pozitivne. Kolo je vyrobeno kvalitne a pusobi robustnim dojmem. Ja osobne si na kole nejvice cenim nastavitelnost vysky: jsem 185cm vysoky a rad slapu technikou, kdy mam pri seslapu pedalu skoro plne natazenou nohu: v minulosti jsem mival problem s tim, ze kola nebyla dostatecne vysoka, ale kolo Drakaris nabizi dostatecne navyseni sedla tak, aby clovek moji vysky mohl pohodlne jet s maximalnim natazenim nohou. Jedina "nevyhoda" kola je nasledujici: moje pritelkyne podotkla, ze sedlo je tvarovano tak, ze se zena muze pri cviceni na kole celkem lehce "udelat", a to ji pri treninku obcas rusi: ale resi to tim, ze pravidelne strida jizdu v sede a ve stoje. Jinak kolo doporucuji i parum: ona vyse uvedena "nevyhoda" totiz casto vede take ke zvysene sexualni aktivite.

Duvlan Yuma

Duvlan Yuma

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 2. listopadu 2020

Zakoupeno v MALL.CZ

Nedoporučuje produkt
  • PŘI OKAMŽITÉM VRÁCENÍ BYLA KOMUNIKACE NA PRODEJNĚ MALL V PARDUBICÍCH VÝBORNÁ, RYCHLÁ A BEZPROBLÉMOVÁ.
  • REZATÉ KOLO - HRŮZA DĚS, PLASTY TAKÉ MIC MOC , MONTÁŽ NÁROČNÁ DÍKY ŠPATNĚ DO SEBE PADNOUCÍM DÍLŮM.

Přidáno: 1. listopadu 2020

• Jednoduche spojení s Rouvy
  • přesné relace na změní profilu

Doporučuje produkt
  • Dobra kvalita. snadna manioulace i uskladneni

Doporučuje produkt

S trenažérem Elite Direto XR jsem spokojený, aplikace ELITE My E-training je však tragédie, řeším s helpdeskem ELITE, což je další tragédie.. neuložíte zemi, město, ale hlavně váhu, bez tohoto údaje vás to ale nikam dál nepustí... a rada odinstalovat a znovu nainstalovat, a pokud to nepomůže, provést několikrát za sebou je fakt rada nad zlato.... takže bonus roční předplatné je hořce úsměvný... a dle diskusí na webu je vidět, že tato aplikace je ...nanic:-( ... naštěstí jezdím na Zwift .. a ten je bez problémů...podložka ELITE za 2tis vskutku nic moc, vrátil jsem.

Doporučuje produkt

Dokonalé. Trénuji v pohodlí domova nezávisle na počasí. A v době zavřených posiloven se pořád udržuju v kondici.

inSPORTline inCondi S800i

inSPORTline inCondi S800i

• tichý chod
  • kvalitní řemeselné provedení
  • možnost připojení k telefonu, iPadu a využití aplikace Kinomap
  • nepohodlné sedlo, nutnost měnit
Wahoo Kickr Core Power

Wahoo Kickr Core Power

• tichý chod
  • stabilita

zatím o žádné nevím, produkt mám krátce

inSPORTline inCondi S1000i

inSPORTline inCondi S1000i

Přidáno: 29. října 2020

• Kvalitní produkt
Elite Novo Force PACK

Elite Novo Force PACK

Přidáno: 28. října 2020

Zakoupeno v kupkolo.cz

Trenažér vypadá, že by měl něco vydržet. Problémem ale je, že je sice papírově kompatibilní s horskými koly, ale ve skutečnosti je moc úzký na to, aby se do něj zadní mtb kolo vešlo (rozvor trenažéru je příliš malý na to, aby se zadní stavba vešla do stojanu)

inSPORTline Alfan

inSPORTline Alfan

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 27. října 2020

Zakoupeno v MALL.CZ

• Dizajn
  • velikost
  • váha
  • nastavitelnost sedadla a řídítek nahoru/dolu
  • zotrvačník
  • sedadlo hodně vrže
  • stabilita stroje u vyšší postavy
  • mám 186 cm a nedošáhnu pořádně na řídítka
  • podložka pro tablet není fixně upevněná a parkrát jsem zachytil tablet na poslední chvíli
  • volně vysící kabeláž
  • pedaly mají hodně ostré hroty, nutno použit obuv se zesílenou podrážkou

pro lidi menšího vzrůstu a hlavně menší váhy stroj doporučují; pro větší postavy doporučuji si našetřit ještě pár korun a koupit si robustnější stroj, za mě 6/10

Přidáno: 26. října 2020

Doporučuje produkt
  • skladné, lehké, tiché v rámci možností

Moje první válce, přímé srovnání nemám, ale ničím negativním mě nepřekvapily. Nemusel jsem dokonce nic nastavovat, vzdálenost válců odpovídala mému kolu. Jsou poměrně tiché, otáčí se lehce, naučit se na tom dá za chvilku.

Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25