Nejnovější recenze ze sekce Cyklotrenažéry
- Kvalitní provedení
- Skladný
- Pěkný design
- Měření Wattů a kadence šlapání se během jízdy nuluje
Používám MacBook 2015 s 16G paměti, ANT+ a Zwift.
Během jízdy - aniž bych jakkoliv měnil výkon - se měření Wattů a kadence šlapání přerušuje.
Zkoušel jsem rozdělit datové toky mezi Bluetooth a ANT+, ale problém přetrvává.
Zkouším potíž řešit přímo s Garminem, který společnost TACX koupil.
Dobrý den, produkt nemohu ohodnotit neboť mi žádný nepřišel a ani se mi nikdo z eshopu neozval, i když mi bylo slíbeno dodání do vánoc. Chápu že se mohlo něco pokazit ale slušnost je komunikovat . Je to smutné že hodnocení produktu je dříve u zákazníka než samotný produkt. Příště se asi rozmyslím kde budu objednávat. J. Koláčný.
- Magnetické brždění setrvačníku
- Masivní konstrukce rámu
- plochý řemen ,automaticky napínán
- Kvalitní pedály které vydrží věčnost
- Po roce a půl odešla středová ložiska,tzv průmyslové.ovšem asi výrobce použil nějaký šunt po dolaru.Nahrazeno SKF
- Chrom na klikách nekvalitní,už se loupe
Výrobek za cenu 16 000 by měl být osazen kvalitnějšími ložisky což by ho zdražilo cca o 200kč,ale byl by teoreticky nezničitelný běžným domácím užíváním
- Produkt pracoval, jak je popsáno. Nechtěl jsem něco příliš sofistikovaného; Dokážu poskytnout motivaci hudbou.
- Chtěl jsem něco spolehlivého. Je to spolehlivé.
Select this if you want something solid, reliable, not too loud and easy to work with. If you want something silent or you can't provide your own motivation e.g. with music then this is not for you.
pro zimní použítí bohatě dostačuje.
- perfektní spolupráce se zařízeními Garmin
- Výhoda žádná
- Trenažér vyložený zmetek, závady : kryt setrvačníku zkroucený, drhne po celém obvodu, brzda setrvačníku nefunkční - tlačí mino brzdný segment, závity na sedle strzené, pruchodka v řídítkách pro kabely má ostré hrany. Trenažer jsem vrátil na vlastní náklady jako odstoupení od smlouvy. Toto mi bylo zamítnuto a byla mi vrácena částka o 15% nižší, jako reklamované zboží s tím že je poškozeno a nemá originální obal. Celková moje ztráta cca 2000 Kč. Již nikdy více tento obchod.
Zatím nelze hodnotit, je to dárek.
Po prvních "jízdách" spokojenost
Se Zwiftem funguje bez problémů. Ocenil jsem vestavěný (softwarový) senzor kadence.
Špatně všechno.
- Řidítka mají jen 1 polohu, čili je nejde nastavit.
- Sedlo nejde posunout dopředu tak, aby to vyhovělo menší osobě. Máme ho nadoraz a je to málo.
- Trenažer se deklaruje na výšku do cca 185 cm a 100 kg. Mám 170 cm a sedlo na předposlední dírce a dále mám 65 kg a už se sedlová stojka kýve, chybí tuhost.
- Počítač nevyhovuje, neumí sčítat kalorie.
Prostě vyhozené peníze.
Tvrdé sedlo, jinak super
- Jednoduché sestavení, tichý chod, možnosti nastavení
Jen mám výhradu k tomu, že nebyl přibalen žádný dokument, záruční list nebo něco podobného. Snad bude sloužit bez problémů :-)
- Trenažér je naozaj veľmi tichý,používam ho priamo na dlažbe bez podložky a hlučnosť je naozaj mierna,treba akurát používať originálny plášť na trenažéry.Keď som skúsil použiť bežný plášť krosového bicykla tak hlučnosť sa citeľne zvýšila.
- Pred kúpou som sa obával len toho,že trenažér nebude mať dostatočný odpor nakoľko nemá žiadnu reguláciu odporu.Odpor závisí od hmotnosti jazdca(čím ťažší tým väčší odpor)a regulovať sa dá radením rýchlostí na bicykli.Pri použití MTB je rozsah odporu mierne slabší,preto používam krosový bicykel,ktorý má ťažšie prevody na cestu a pri použití najťažšieho prevodu dokonca musím vystúpiť na stupačky,lebo zo sedla je odpor už príliš ťažký.Cez zimu sa dá na ňom slušne udržať kondícia a na jar ste dobre pripravený von.Jazdím na ňom tak hodinu denne a za ten čas som mokrý ako myš.
- Výrobok plne splnil moje očakávania,jednoduchá,ale pevná konštrukcia,kvalitný,za prijateľnú cenu,plne dostačujúci pre amatérov.
- Funguje skvele. Odpor se da dobre nastavit. Nemusim chodit ven kdyz je hnusne.
Tacx NEO Bike Plus smart
Dusan Senkypl
Přidáno: 8. prosince 2020
(naposledy upraveno 9. prosince 2020)
- Hezky design a provedeni.
- Ventilatory jsou v praxi neprilis pouzitelne - hlasite, nedostatecny vykon.
- Dodání od FITHAMU rychlé, bezproblémové, lehce složitelný stroj s velmi stabilní konstrukcí a možností variabilních nastavení, tichý chod, přehledný počítač s mnoha užitečnými funkcemi, s hrudním pásem SIGMA není žádný problém, design stroje je také zdařilý
- košík na pití je pouze na malou lahev
- Možnost připojení ke Kinomap
- Super je že je to i na MTB a potřebný rychloupínák je součástí balení
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »