Nejnovější recenze ze sekce Cyklotrenažéry
- Snadná instalace.. Stačí vyndat z krabice, rozbalit, spárovat s počítačem a jet
- Velmi tichý chod
- Pevný, bez vůlí
- Dlouhý napájecí kabel
- Na RU i pevnou osu
- Kazeta není součástí balení
Super trenažer. Rouvy, Zwift vše super a bez problému
- na pohled je velmi hezký
- bude dobrý pro menší postavu než 180 cm
- inzerovaná výška 190 cm je jen zbožným přáním výrobce
- řidítka jsou usazená ve větším profilu, takže 2 mm mezera se musí vystředit, jinak se řidítka kývají.
- řidítka jsou ve špatném sklonu a při výšce přes 180 cm je posed velmi nepohodlný a bolí z toho záda.
- sedlo je upevněné na krátké trubce, takže škrtáte stehny o spodní část pod sedlem.
Pokud uděláte úpravy:
-navaříte delší podsedlovou trubku
-vycentrujete profil v těle kola pod řídítky
-odbrousíte upevnění samotných řidítek a najdete optimální sklon a znovu přivaříte, tak získáte docela dobré spiningové kolo, ale pokud to nedokážete nebo nemáte nikoho, kdo by vám to udělal a měříte mezi 180 a 190 cm, tak se poohlédněte po jiném typu.
stabilní kolo, tichý chod
- Prakticnost
Bomba
uspokojivé
- Pěkný design, poměrně kvalitní zpracování, poměrně tichý při cvičení. Myslím, že se pro průměrného uživatele jedná o bezproblémový výrobek
- Nevím, zda bylo způsobeno výrobou, uskladněním či dopravou, ale můj kus dorazil s několika kosmetickými nedostatky - škrábanec na displayi počítače, který se mi dále povedlo jen zhoršit, odřená barva na spodní části stroje, kde dochází k upevnění nohou stroje, několik rezavých míst na rámové trubce. Nic z toho ovšem nijak neomezuje při používání.
- Sedlo je velmi měkké a při delším používání se stává nepohodlným. Mělo by jít ovšem poměrně snadno vyměnit za klasické cyklo sedlo.
Paráda
- Nehlučný, vhodný do paneláku
- tichý
- Tichy, rychle reakce na zmenu zateze, plne interaktivni
- Slabsi kvalita softwaru od Elite, ale clovek stejne vetsinou jde na Rouvy, Zwift atd., takze nevadi.
Urcite dobra volba.
- stabilní, dobrá pevná konstrukce
- tichý
- Tiché
- stabilita
- spojení s aplikacemi, např. Zwift funguje i na starším notebooku
- Velmi tichý, snadná manipulace. Celkově jsem velmi spokojena
- Zátěžovým kolečkem se při ubírání zátěže hůře otáčí
- Stabilita a tuhost.
- Dobré možnosti nastavení.
- Připojení konektoru do trenažéru vypadá dost fórově.
- Trochu bojovka s připojením hrudního pásu a mobilu.
- Kvalitní, robustní zařízení
- Snadná montáž
- Nizka cena,stabilni stroj,tichy chod
- Vhodny pro osoby do 180cm
- Malo funkci monitorujiciho zariceni
- Mdly displej
Cena odpovidajici kvalite.Pokud nehledate neco extra kvalitniho a nejste prilis vysoke ppstavy,pak je tento vyrobek dostacujici.
- snadná montáž a kvalitní provedení
- množství tréninkových programů a propojení s kinomap
- dostatečné nastavení velikostí
- uvítal bych rychlobrzdu
- málo aplikací které lze spárovat
S cyklotrenažérem jsem i přes pár maličkostí velmi spokojen a můžu jen doporučit. Zátěž dostatečná, celkem tichý chod, velké množství programů a nastavení jak v konzoli tak přes aplikaci iConsole pro všechny úrovně. Trenažer je těžší a velmi stabilní takže není problém ani razantní jízda ve stoje. Jediná nevýhoda oproti konkurenci mi přijde absence rychlobrzdy a nenajdete moc aplikací které by šly spárovat tak, aby jste si třeba zajezdili s přáteli funguje jen placený kinomap. Vybíral jsem ale na základě funkcí a vlastností a v dané cenové kategorii patří určitě mezi nejlepší.