Nejnovější recenze ze sekce Cyklotrenažéry

Ověřený zákazník Profimass.cz Radka

Přidáno: 22. března 2022

Zakoupeno v Profimass.cz

Doporučuje produkt
  • Dobrý poměr kvalita a cena.
  • Velmi tichý
  • Snese intenzivní používání
  • Sportovni pohodlne sedlo (pro ty, co jsou zvyklí na cyklistiku nebo spining) pro úplné zacatecniky by mohlo být tvrdé.
  • Stabilní, bytelná kontrukce.
inSPORTline Alfan

inSPORTline Alfan

Ověřený zákazník inSPORTline.cz Jiří

Doporučuje produkt

Pro domácí použití ideální.

inSPORTline Drakkaris

inSPORTline Drakkaris

Doporučuje produkt

Výhodou je tichý chod, bez připojení el. zdroje.

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Lenka

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

Doporučuje produkt

spnil mé očekávání....je výborný,tichý jezdi skoro sám.A umí dát pěkně do těla.Na domácí cvičení je super

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 15. března 2022

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

Doporučuje produkt

účel plní, uvidíme jak dlouho bude funkční

Malatec 9644

Malatec 9644

Ověřený zákazník JUMON.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 13. března 2022

Zakoupeno v JUMON.cz

Doporučuje produkt
  • Lehky, hezky design, zabere maly prostor
  • Bez cyklistickych kratasu je sedlo nepohodlne, celkove je sedlova cast konstrukce trochu "vratka", musime ji mit na nejvyssi stupen, a i tak by to chtelo vice, jelikoz jsme oba pres metr 80

Jinak je to fajn pomer cena/kvalita, do zacatku to staci, urcite super rozmer do naseho mensiho bytu, kde neprekazi

inSPORTline Airin

inSPORTline Airin

Ověřený zákazník inSPORTline.cz Petr

Přidáno: 8. března 2022

• robustnost
  • stabilita

Měřím 195cm,Airin je pro mou výšku ideální,poskytuje široké možnosti nastavení.Je robustní a stabilní i pro
šlapání ve stoje.Stavitelné nohy umožňují vyrovnání
případných nerovností podlahy a tím větší stabilitu stroje.

Ověřený zákazník ACRA sport Ověřený zákazník

Přidáno: 8. března 2022

Zakoupeno v ACRA sport

***

Ověřený zákazník inSPORTline.cz Iva

Přidáno: 7. března 2022

Doporučuje produkt

Vzhledem k tomu, že je to jeden z nejlevnějších cyklotrenažérů, tak já jsem spokojená. Je potřeba si opravdu dobře nastavit vyhovující výšku i polohu sedla i řidítek. Měřím 171cm a řidítka mi vyhovují akorát, pokud je držím na natažené ruce, ale pokud se chci předklonit a položit si předloktí, tak bych je potřebovala malinko blíž. Trochu doufám, že si na to časem taky trochu zvyknu.

Hop-Sport Indoor Cycling HS-065IC Delta

Hop-Sport Indoor Cycling HS-065IC Delta

Ověřený zákazník hop-sport.cz Andy

Přidáno: 7. března 2022

Zakoupeno v hop-sport.cz

Doporučuje produkt

Výrobek super, mohutná a stabilní konstrukce i pro vyšší hmotnost.
Pěkně se šlape i ve stoje.
Sestavení jednoduché. Doporučuji

Reakce značky Hop-Sport

srdečně Vas zveme na další nákup!
S přátelským pozdravem,
Tým obchodu Hop-Sport.

Tacx NEO Bike Plus smart

Tacx NEO Bike Plus smart

Ověřený zákazník Pulsmetry.cz Mirek H.

Přidáno: 6. března 2022

• Zábavný
  • Podpora všech možných aplikací
  • Všechny senzory
  • Vysoká cena

Pro toho, kdo ví co chce, a je ochotný zaplatit vyšší cenu. Nedá se srovnávat s žádným rotopedem ani spinningovým kolem, nyní lituju vyhozených peněz za předchozí trenažéry. Skvělý pro budování a udržování kondice. Realistický, téměř jako venku na kole. Opravdu tichý. Neuvěřitelné možnosti nastavení posezu, délky klik, atd. ... Za mě ten nejlepší cyklotrenažér na trhu.
Balení je kompletní, včetně podložky, držáku lahve, lahve, ochrany před potem, držákem tabletu, atd. Chybí pouze pedály, a nějaký ten tablet.

Acra BC4660

Ověřený zákazník Acra Jiří J.

Přidáno: 6. března 2022

Zakoupeno v Acra

Doporučuje produkt
  • jednoduché nastavení a ovládání
  • kompaktní a velmi pěkný design
  • cena : výkon
  • robustní konstrukce
  • špatně čitelný a celkově velmi nekvalitně zpracovaný manuál
  • neobsahuje tužkové baterie
  • Kvalita použitých materiálů - místy konstrukční prvky viditelně mimo osu (křivé).

S ohledem na cenu konstatuji, že je produkt je plně vyhovující a splňuje mé očekávání. Není určen pro náročné sportovce a profesionály. Doporučuji.

Star Trac V-bike

Star Trac V-bike

Ověřený zákazník Spinningová kola Radka

Přidáno: 28. února 2022

Zakoupeno v Spinningová kola

Doporučuje produkt
  • Jako nové, vše funguje. Kvalita někde jinde, než standardní domácí sušáky na prádlo
  • Trošku problém se středem, ale může to být také malé zatížení. Zdá se mi, trošku ohlá osička. Mám problém se zády a jezdila jsem před deseti lety. Až bude přední kolo horké po hodině jizdy, tak můžu soudit. ...
  • Zatím doporučuji.

inSPORTline Epsilon

inSPORTline Epsilon

Přidáno: 18. února 2022

Doporučuje produkt
  • Nemá chybu.Vydrží opravdu všechno.

• tichý, palec nahoru, 5*
HouseFit Racer 70

HouseFit Racer 70

Ověřený zákazník Alfit Petr

Přidáno: 16. února 2022

(naposledy upraveno 16. února 2022)

Zakoupeno v Alfit

• Tichý chod
  • Dostatečné nastavení posedu,řidítek
  • Kvalitní mechanické zpracování
  • Řemínky na klipsny zcela nefunkční. Po dvou utažení mi přezky zůstaly v ruce.
  • Hrozné uchycení computeru na řidítka.

Kvalitnímu výrobku kazí dojem maličkosti.

inSPORTline inCondi S800i

inSPORTline inCondi S800i

Ověřený zákazník inSPORTline.cz Ája

Doporučuje produkt
  • Super trenažér, velmi kvalitní provedení, robustní konstrukce, nastavení tréninku v mobilu. Složení nám netrvalo déle než 20 minut. Po týdnu užívání jsme s manželem nadšení!
  • Škoda že není v češtině

Určitě doporučuji všem, kdo si chce dát do těla, kvalitní trénink v pohodlí domova a za každého počasí! Super!!!

Elite ARION

Elite ARION

Ověřený zákazník kupkolo.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 10. února 2022

Zakoupeno v kupkolo.cz

• super
  • daleko lepší, než trenažéry / rotopedy
  • pouze pro menší kola
  • specialized epic XL se nevejde ani omylem :-(

Ověřený zákazník eFitness.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 8. února 2022

Zakoupeno v eFitness.cz

Doporučuje produkt
  • Trenažér je pevné konstrukce, řídítka jsou ve stabilní „spinning“ pozici, nejde je sice polohovat jinak než nahoru a dolů, ale to vůbec nevadí. Montáž rychlá a jasná, zasunete řídítka a sedlovku, přišroubují se šlapátka a je hotovo. Má aretační podložky pro vyrovnání s podlahou. Provoz trenažéru je velmi tichý, v podstatě není vůbec nic slyšet. Zátěž se mění manuálně otočným ovládáním na tělu stroje, lze na něj celkem pohodlně dosáhnout, ovládání je možná trochu tužší. Možnosti 1- 10, přitom nejlehčí zátěž 1 není žádný „volnoběh“ , ale už začátek tréninku . Ale brzy si průměrně trénovaný člověk zvykne a jednička mu stačit nebude. Takže 2,3 …. Zátěž 10 je pak už na jízdu „do kopce“. V sedátku se desítka ušlapat nedá.
  • Používáme společně s manželkou, ona 168cm/49 kg je s trenažérem maximálně spokojená, já 187/93 taky, ale při maximálním možném vysunutí sedátka je tyč se sedlem už uchycení sedlovky trochu volnější a „viklá“ se do stran. Ze začátku mi to sice vadilo, ale zvykl jsem si, a po měsíci už to nevnímám.
  • Co se týče informačního displeje, tak je hodně úsporný, jen jeden řádek a základní info: čas jízdy, vzdálenost, rychlost, kalorie a tep. Není osvětlený, takže při jízdě v šeru (při TV a hudbě) je nutné čekat na světlejší chvilku TV a pak jde přečíst. Ale dnes má každý sportovec i fitness náramek nebo hodinky, takže stejně se dívám hlavně na hodinky, které jsou přesnější (co se tepu a kalorií týče).
  • Trenažér splňuje co jsme od něj čekali: poloprofesionální stroj za cenu do 10 000Kč, design pěkný i šedá barva, v pokoji neruší. Jsme spokojení.
  • Jen ten malý displej, a při vysunutí sedlovky na maxim. možnou úroveň při provozu trochu vrže. Jinak splňuje vše, co uvádí.

Jsme spokojeni, a na domácí cvičení bohatě dostačuje. Hezky vypadá, design i šedá barva je super.

Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25